top of page

Mindfulness kismamáknak
Meditáció és stresszoldás

Rita_színes_web_089.jpg
5 alkalmas online tanfolyam

"Egyik pillanatról a másikra estem most mélyen magamba. Olyan húsba vágón hasított belém a felismerés, hogy ez az idő már nem jön vissza. Soha többé nem leszel már az a pici fiú hatalmas szemekkel, barna vidám fürtökkel. Most már nagy vagy és felelősségteljes és komoly és átkarolsz, ölbe kapsz és cipelsz és óvón segítesz nekem és körülöttem.

Tegnap történt. Tudom, hogy tegnap volt. Ott ültél az egészségesen hurkás kis valóddal a kék színű lavorban a mamánál. Teljes szívvel vigyorogtál és kacagtál, és én az összes aggodalmammal és félelemmel, amit akkor éreztem mégis a legboldogabb voltam kerek e világon.

Akkor még nem tudtam, hogy milyen gyorsan múlik majd el az a kor. Akkor még nem tudtam igazán, hogy az a tizenpár év egy szempillantás, és hogy mennyire fog hiányozni az a nyakba csimpaszkodás. Nem tudtam, hogy ennyire figyelni kell, hogy jelen tudjak lenni, különben huss, kifolyik minden emlék, mint a homokszemek. Nem tudtam, hogy nem leszel mindig ilyen pici, az én kisfiam. Hogy meg fogsz nőni, egy napon el fogsz menni. És ha nem vagyok jelen, akkor ez a nap már holnap van. "

Jelen lenni az életben, az életemben, a gyermekeimében. Ebben is segít a mindfulness meditáció.

Szeretettel hívlak meg ebbe a női körbe, hogy ez alatt a 5 hét alatt a meditáció, a légzésfigyelés és jókedvű beszélgetések segítségével kerülj közelebb önmgadhoz és kapcsolódj testedben növekvő babádhoz!

 

Mind a várandósság, mind az anyává válás folyamata hosszú és összetett, olykor kellemetlen, és érthetetlen gondolatokkal.

A hasadban fejlődő babád gondolata endorfint és oxitocint termel, és a testedben lejátszodó hormonális változások segítenek fenntartani a rajongást, az örömöt, ezért is egy eufórikus, és "rózsaszín" vagy "más" állapot a várandósság.

Ugyanakkor az anyasággal, a szülés utáni biztosan bekövetkező változásokkal kapcsolatos gondolatok jogosan okozhatnak benned kérdőjeleket, félelmeket.

Elég jó anya vagyok/leszek-e? Jól csinálom-e? Elég vizsgálatra járok? Nem túl sok a vizsgálat? Hogyan csináljam? 

 Velem, mi lesz ezután? Mi lesz a testemmel?

A ki nem mondott, vagy el nem fogadott ilyen gondolatok, vagy félelmek az egyébként is a hormonális bombázásnak köszönhető hangulat ingadozásokat még inkább meglendítheti és nyugtalan, feszültséget, kellemetlen testi érzeteket is okozhatnak.

A tanfolyam során célom az, hogy akár a szüléssel, akár az anyasággal kapcsolatos kérdéseidet megválaszolva, a meditáció és a légzés természetes erejét megmutatva tudjak Neked segíteni. Pontosabban megtanuld, hogyan segíts magadnak! 

A tanfolyam felépítése: Minden alkalommal lesz egy adott téma, amiről beszélgetünk, és előtte és utána is rövidebb- hosszabb meditációkkal gyakorlunk.

 

Az alkalmakon akár fekvő testhelyzetben is részt vehetsz, előzets meditációs gyakorlat nem szükséges!

A meditáció vallási meggyőződéstől független, nem fogok semmit rád erőltetni. Egy technikát mutatok, amelyet az élet bármely területén tudsz majd hasznosítani.  

Az eseményre a várandósságod bármelyik szakaszában jelentkezhetsz, és akkor is csatlakozhatsz, ha még csak felkészülésben vagy erre az időszakra.

​Időpont:

2024. február 1-től, csütörtök 9:00-tól kb. 10:30-ig.

Helyszín: ONLINE, a nappalid vagy szobád 

​Díja: 19.000.- ft/5 alkalom

A tanfolyamok további indulási ideje előreláthatólag: 2024. március, május

Lehetőséged van egyénileg is elvégezni a tanfolyamot. Írj e-mailt ezügyben: youliayoga@gmail.com

A tanfolyamot Halmos Júlia vezeti, két gyermekes anya, MBCP Mindfulness Meditációs tanár, dúla, jóga oktató, önkéntes szoptatási segítő.

Kapcsolódás a Babához ❤️Júlia
00:00 / 02:51
Hallgass meg egy meditációt!
Visszajelzés:

"A tanfolyam megnyugvást adott, hogy mindennek van validitása, amit érzek. A kapcsolódás lehetőségét adta: mind a babámhoz, mind további leendő anyatársaimhoz. Segített lecsillapítani a gondolatokat és megfogalmazni, hogy mire van szüksége a babámnak és nekem. Minden alkalommal úgy éreztem, egy biztonságos kör részese vagyunk, ahol - ha virtuálisan is, de - fogjuk egymás kezét, pihenünk, töltődünk, hangolódunk, tisztulunk. A tanfolyamnak úgy gondolom, óriási szerepe volt abban, hogy hatalmas nyugalommal és minden félelem nélkül indultunk a kórházba, amikor eljött az idő :) "

  • 2024. február 1- től, csütörtök 9:00- 10:30 5 alkalom Halmos Júliával


    Napok betöltése...

    19 000 magyar forint

Helyszín: Online, a nappalid, a szobád

Díja: 18.000.- ft

Helyszín: Online, a nappalid, szobád

Díja: 18.000.- ft

A tanfolyamot Halmos Júlia és Csicsák Bori vezeti

bottom of page