top of page

Egyéni, személyre szabott képzések

Személyesen es online

Akár a kismama jóga oktatóképzés érdekel, akár a hatha vagy a flow továbbképzés, biztosan megtaláljuk azt a módot és időpontot, ahogy és amikor neked jó. 

COMBINED-LOGO.png

Egyéni Kismama jóga oktatóképzés

Az egyéni, tehát másoktól független képzés során abban az ütemben haladsz majd a tananyaggal, ahogyan neked a legjobb, maximalisan igazodunk a Te idobeosztasodhoz.

A figyelmem teljességgel a Tiéd ilyenkor, így gyorsabban is haladhatunk, és több vonatkozó témát is hosszabban körbejárhatunk, amire egy csoportos képzés keretében esetleg nem akadna elég idő.

Mivel a haladás leginkább tőled - és kicsit tőlem - függ, így az, hogy mikor végzel, nem köthető pontos dátumhoz.

Tapasztalatom az, hogy 3-5 hónap alatt végezhetsz a tananyaggal és könnyedén le is vizsgázhatsz, természetesen akkor, ha már felkészültnek érzed magad rá. Az biztos, hogy erőltetni nem fogom a vizsga időpontját.

A célom, hogy a tudás birtokában kezdj majd tanítani, ha szeretnél, és mind a tanulás ideje, mind a tanítás öröm legyen számodra, ne egy újabb stresszfaktor az életedben. 

Rita_színes_web_099.jpg

Az Egyéni Kismama Jóga Oktatóképzés dija:

egyben fizetve 195.000.-,

részletben 225.000.- online és személyesen.

Személyesen Zalaszántón, Keszthelyen és Budapesten tudunk találkozni, online pedig a zoom segítségével. A tanfolyam során mindenképp szeretnék legalább egyszer személyesen is találkozni Veled, és ezt úgy alakítjuk, ahogy mindkettőnknek a legjobb. 

További részletek a tematikával kapcsolatban: 

A kismama jóga módszerének kidolgozója Francoise Barbira Freedman, orvos-antropológus, jógaoktató. Lényege, hogy a kismama minél jobban kihasználja a várandósság időszakát, nem csak testileg, de lelkileg is felkészüljön a babára.

Ez a mozgás forma a hatha jóga elemeit és természeti népektől átvett mozdulatokat egyesíti egy jótékony hatású rendszerben.

Ezeket a tanításokat és 13 évnyi jóga oktatás tapasztalatait összegyűjtve építettem fel a következő tematikát:

- A kismama jóga története,

- A hatha jóga és kismama jóga közti különbség,

- A női anatómia,

- A várandósság anatómiája,

- A várandósság 9 hónapja: testi és lelki átalakulások,

- A szülés menete,

- Jóga óra felépítése,

- Gyakorlat: a hatha jóga várandósan is végezhető ászanái és a természeti népektől átvett mozdulatok, pózok, fájdalom csillapító gyakorlatok.

- Légzőgyakorlatok,

- Gátizom torna,

- Szülés utáni mozgás és regeneráció,

- Relaxáció.

Kötelező hospitálás (óralátogatás): 

 

Oktatói végzettséggel rendelkezőknek 12 kismama jóga, további 10 hatha vagy egyéb jóga óra, amennyiben nincs ilyen irányú végzettséged.

Vizsga

Írásbeli vizsga: online formában

Gyakorlati vizsga: amely egy kismama jóga tartását foglalja magába szintén megbeszélés szerint, előre egyeztetett időpontban online vagy személyesen, vagy videó felvétel formájában.

Esszé írása: 3-6 oldal terjedelmű írás a képzés során érintett valamely témáról, amely megérintett.

Vizsgadíj: 10.000.-ft

Kismama jóga oktató képzést vezeti: 

Halmos Júlia, két gyermekes anya, kismama-, babás-, hatha- gerincjóga oktató és dúla, 8 éve oktatóképzés vezető, MBCP Mindfulness meditációs tanár, önkéntes szoptatási segtíő

Sikeres vizsga esetén a Yoga Alliance által elismert oklevelet kapsz a kezedbe! 

Nemzetközi diploma igénylése a Yoga Alliance-től külön regisztrációt követően lehetséges egyszeri 100 Euro befizetésével.

Érdeklődés ezen a telefonszámon: Halmos Júlia +36-31-782-8143

Jelentkezés: e-mailben: youliayoga@gmail.com , kérlek hogy a jelentkezési lapot is töltsd ki! 

Egyéni Hatha Jóga Oktatóképzés

Az Egyéni Hatha Jóga Oktatóképzés is a fent leírt módon, helyszíneken és online valósulhat meg.

 

A díja egyéni oktatásban: 355.000.- ft egyben fizetve,

részletben 375.000.- ft. 

Tapasztalatom szerint 4-9 hónap szükséges a kurzus egyeni elvégzéséhez. 

További részletek a tematikával kapcsolatban: 

A tanfolyam betekintést ad a jóga csodás, és gazdag világába.
A védikus írások és az újkori mesterek, tanítók könyvein keresztül ismerkedünk a jóga filozófiával -, és így önmagunkkal.
Az ászanák helyes kivitelezésén túl, megtanulod az igazításukat, azt hogy mire kell figyelni egy-egy testtartásnál - milyen sérülés, ill. veszély van benne, hogyan könnyítsd egy gyakorlónak, ha kell, és hogyan nehezítsd, ha arra van szükség.
Beszélünk az ayurvéda szerinti testtípusokról, és mantrák, mudrák erejéről. Vendégelőadók segítségével mélyedünk el a tanítás varázsában, így téve színesebbé az évet, gazdagítva a rálátást arra, hogy a tanítás mennyire lehet összetett és egyszerre katartikus is egyaránt!

A képzéssel olyan útra lépsz, melynek során közelebb kerülsz magadhoz, jobban megértheted magad, másokat, a miérteket, és az út végén megélheted azt a csodát, azt a fényt, ami Te magad vagy. 

​A legtöbb tapasztalat a tanítás révén szerezhető, épp ezért a tanfolyam gyakorlatorientált, hogy minél hamarabb érezd jól magad óraadó tanárként. Pozitív következménye jótékony lelki és testi átalakuláshoz vezet egyaránt! :) 

Ha nem vagy abban biztos, hogy szeretnél majd tanítani, de érdekel ez az út, ez a képzés, a témák, a csoportmunka, akkor is jelentkezz nyugodtan! :) Ha nem szeretnél majd végül tanítani, nem kell vizsgáznod. 

Az oktatóképzés tematikája:

- a jóga története;

- az ászanák elemzése- jótékony hatások, könnyítések, nehezitések;

- az ászanák helyes igazítása

- jóga anatómia, fasciahálózat

- pránajáma

- mantrák, mudrák, mandalák

- az ayurvéda története, alapjai

- relaxáció

- meditáció

- jóga segédeszközök használata

Kötelező hospitálás: A szemeszter alatt szükséges lesz 30 óra hospitálásra, azaz óralátogatásra. Ezt majd egy hospitaló napló segítségével kell vezetned a megadott szempontok alapján. 

Vizsga

Írásbeli vizsga: online formában

szóbeli vizsga: online formában

Gyakorlati vizsga: amely egy hatha jóga tartását foglalja magába szintén megbeszélés szerint, előre egyeztetett időpontban  onlin vagy személyesen, vagy videó felvétel formájában.

Esszé írása: 3-6 oldal terjedelmű írás a képzés során érintett valamely témáról, amely megérintett.

Vizsgadíj: 10.000.-ft

A oktatóképzést vezeti: Halmos Júlia hatha jóga, gerincjóga, kismama- és babás jóga oktató, és dúla,  éve oktatóképzés vezető, MBCP- Mindfulness meditációs tanár

 

Kérdés esetén írj bátran nekem! youliayoga@gmail.com

Ha az elhatározás megszületett benned, töltsd ki a jelentkezési lapot! :) 

 

Várlak szeretettel! 

bottom of page