top of page
165966367_432724048024191_30111378003660

Csicsák Bori vagyok, anya, hatha jóga ás kismama jóga oktató, dúla.

2016. áprilisában végeztem el a hatha jóga oktatóképzést, és el is kezdtem jógaórákat tartani. Mivel kezdőknek hirdettem meg az órát, gyakran jöttek kismamák is. Ezzel párhuzamosan nagyon közelről figyeltem a Másállapotot a szülészetben! csoport munkásságát és mivel egyre több információ jutott el hozzám a hazai állapotokról, ami laikusként - és úgy, hogy még a közelében sem voltam az anyaságnak - torokszorító volt, elkezdtem tájékozódni a témában, egyre több cikket és könyvet olvastam el arról, hogy hogyan kellene, hogyan lehetne ezt jól a várandósság és a szülés körüli eseményeket.

2017. decemberben végeztem el a kismamajóga oktatóképzést (Sarasvati Alapítvány). E közben egyre jobban fordult a figyelmem a szülés felé, így 2018. márciusban elvégeztem a Sarasvati Alapítvány dúla képzését.

Amit keresek és amiben igyekszem segíteni a hozzám fordulókat:

- Hogyan lehetne jól szülni ma Magyarországon,

- Hogyan lehet megerősíteni az anyákat abban, hogyan csalogassák vissza azt az ősi hitüket, miszerint tudnak szülni, - Hogyan lehet talpon maradni a mostani rendszerben, hogy ne daráljon be,

- Hogyan jöjjenek ki a szülőszobáról úgy a szülők, hogy kompetensnek érzik magukat!

Ezek szerintem megerősítő segítséget nyújthatnak abban, hogy kiegyensúlyozott anyák és családok induljanak útjukra. Szeretnék ezekben az "elindulásokban" jó és támogató szerepet betölteni.

Jelenleg nincs semmi foglalható. Gyere vissza később.
Hatha- és kismama jóga oktató, dúla, önkéntes szoptatási segítő
Csicsák Bori
bottom of page