top of page

Intuíció- női archetípusok

Női jóga és művészetterápiás elvonulás, 2024. július 4-7.

" Az intuíció a női psziché kincse. Jövőbelátó eszköz, olyan, mint a kristálygömb, amelyen át rejtélyes belső látásunkkal nézhetünk. "

Clarissa Pinkola Estés- Farkasokkal futó asszonyok

Elvonulásunk nem titkolt célja, hogy a jóga, a meditáció és a művészetterápia csodás eszközeivel találj vissza a gyermekként oly egyértelműen hallható benső hanghoz, a minden nőben vibráló intuícióhoz. 

A városi létforma, a felgyorsult életmód, a természettől elszakadás, a napok, amikor nem érintünk esőt vagy földet, növényt vagy állatot, nem kapcsolódunk az elemi erőkhöz a dualitás, szétszakítottság érzését és középpontunktól eltávolodást húzza-vonja maga után. Azonban, ha tápláljuk énünket, intuíciónkat az élővel, az elemivel, akkor újra tudunk kapcsolódni és meglelhetjük alapállapotainkban az elégedettséget és teljességet. 

Az elvonulás a balatoni regió egyik apró csillogó kavicsán, Zalaszántón lesz, a 2 km-re fekvő Buddhista Békesztúpa áldó fénysugarában.

Napjainkat jógával kezdjük, és közösen elköltött reggeli után a művészetterápia eszközeivel vonulunk magunkba. A frissítő ebéd és siesta után az esti örömtánc, a meditációk adnak további lehetőséget intuíciónk felhangosítására.

Az elvonulást vezetik:
Halmos Júlia, jógaoktató, képzés vezető,dúla, MBCP mindfulness meditációs tanár, facilitátor
és
Fehér Orsolya, okleveles művészetterápiás foglalkoztató, képzett Tarot olvasó 

Az elvonulás díja:
Earlybird ár csak az első három főnek 85.000.-ft április 10-ig.
április 11-től 98.000.-ft
Június 15-től 112.000.-ft

A tábor díja tartalmazza a szállást, csütörtökön a vacsorát, pénteken és szombaton az ebédet és vacsorát vasárnap az ebédet, valamint az összes eszközt a művészetterápiás foglalkozáshoz, korlátlan kávé és tea fogyasztást.

Lemondási feltételek:

Visszamondás esetén az összegből 20% regisztrációs díj kerül levonásra. Június 20-a után lemondva az összeg fele jár vissza, július 1 után nem jár vissza. Minden esetben a jelentkezés átruházható!


Az étkezés vegetáriánus, a reggelit batyusan fogjuk tartani, mint egy napszentelő, nyitó szertartást. Ehhez arra kérünk, hogy hozz magaddal olyat, amit reggelente szoktál fogyasztani és szivesen megosztanál a többiekkel- női erőinket íly módon (is) fogjuk egyesíteni.


A tábor díja nem tartalmazza az utazás költségét, de e-mailben összekötünk benneteket, hogy esetleg együtt tudjatok érkezni spórolva ezen költségeken.

Helyszín: Zalaszántó, falu vég
Időpont: 2024. július 4-7.

Szeretettel várunk!

Julcsi és Orsi

bottom of page