CYS-200.png

Kismama és babás jóga oktatóképzés-
esti tanfolyam
hibrid oktatás online és személyesen elvonulással

2021 ősz

A Yoga Allince által minősített, akkreditált képzés

Ezen a képzésen odaadó, meghitt női körben készülhetsz fel a várandósság időszakára és a szülés csodájára és a tanfolyamot elvégezve képes leszel biztonságosan megtartani a várandósság speciális időszakára szóló jóga órát.

A tanfolyamot elsősorban - de nem előfeltétel - hatha jógaoktatói végzettséggel rendelkezőknek ajánljuk.

Akkor is érdemes részt venned a tanfolyamon, ha már valamilyen mozgás irányzattal, vagy várandósokkal foglalkozol.

És tökéletes felkészítő lehet a babavárásra is, akár még csak tervezgeted, akár már a szíved alatt növöget a kis pocaklakó! :)

Miért más ez a képzés? Miért érdemes csatlakoznod?

Mert kiscsoportban dolgozunk, hogy személyes véleményedet szabadon elmondhasd, hogy kérdéseidet félelem nélkül feltehesd, és ezekre a megfelelő választ kaphasd! 

Fontos számunkra, hogy a képzés során a benned lévő csodálatos, ősi erőt kibontakoztathasd! Szárnyakat adjunk egymásnak és kapjunk egymástól! Hogy a várandósság és így nőiség változásait és csodáját valóban csodaként, misztériumként éld át!

Hogy a benned lévő anyai ösztön, a bölcsesség, a veled, velünk született intuíció maradéktalanul megjelenjen, és olyan mély nyugalmat és bizalmat adjon, ami végig kísér egész további életedben.

Az elvonulással egybekötött tanulás lehetőséget ad arra, hogy zavartalanul, a hétköznapokat magunk mögött hagyva mélyedjünk el ebben az misztikus és mégis magától értetődően természetes  témakörben.

A kismama jóga módszerének kidolgozója Francoise Barbira Freedman, orvos-antropológus, jógaoktató. Lényege, hogy a kismama minél jobban kihasználja a várandósság időszakát, nem csak testileg, de lelkileg is felkészüljön a babára.

Ez a mozgás forma a hatha jóga elemeit és természeti népektől átvett mozdulatokat egyesíti egy jótékony hatású rendszerben.

Ezeket a tanításokat és 12 évnyi jóga oktatás tapasztalatait összegyűjtve építettem fel a következő tematikát:

- A jóga története,

- A kismama jóga története,

- A hatha jóga és kismama jóga közti különbség,

- A női anatómia,

- A várandósság anatómiája,

- A várandósság 9 hónapja: testi és lelki átalakulások,

- A szülés menete,

- Jóga óra felépítése,

- Gyakorlat: a hatha jóga várandósan is végezhető ászanái és a természeti népektől átvett mozdulatok, pózok, fájdalom csillapító gyakorlatok.

- Légzőgyakorlatok,

- Gátizom torna,

- Szülés utáni mozgás és regeneráció,

- Relaxáció.

Kötelező hospitálás (óralátogatás): 

 

Oktatói végzettséggel rendelkezőknek 12 kismama jóga, további 10 hatha vagy egyéb jóga óra, amennyiben nincs ilyen irányú végzettséged.

Kismama jóga oktatóképzést vezeti: 

Halmos Júlia, két gyermekes anya, kismama-, babás-, hatha- gerincjóga oktató és dúla, 5 éve oktatóképzés vezető, MBCP Mindfulness meditációs tanár

Vendég előadók:

  • Csicsák Bori, hatha jóga, kismama jóga oktató, dúla, szoptatási segitő

  • Gyuricza Mikolt, Theta Healing oktató és Golden Rebirth újjászületés meditáció oktató és dúla

A őszi képzés időpontjai:

2021. november 1-2, 22-23- online

december 6-7, 13-14- online

2022. január 10-11online, 21-23 elvonulás

babás képzés- március 14-15 napkozi oktatas, 28-29 esti oktatas, online

Az adott napokon az oktatás délután 17:00-21:30-ig tart majd. Kivétel: november 1. ezen a napon délelott 10-kor kezdunk. 

 

 

Helyszín: Az első 5 alkalom online lesz, az elvonulás helyszine még szervezés alatt.

Kiscsoportos képzés, a jelentkezés limitált, max. 10 főt tudunk fogadni, így helyedet biztosítani a képzés teljes díjának vagy az első részletnek a befizetésével tudod! 

A kismama jóga oktatóképzés ára:

  • szeptember 1-ig  165.000.- Ft- egyösszegű befizetés esetén

  • szeptember 2-től  180.000.-ft. egyösszegű befizetés esetén

  • oktober 1-től és részletben 205.000.-ft

A babas jóga oktatóképzés ára:

Nem kell előre eldöntened, hogy szeretnéd-e megcsinalni!

39.000.- ft januar 31-ig

februar 28-ig 49.000.- ft 

marcius 1-tol 55.000.- ft.

Az kismama jóga oktatóképzés ára tartalmazza a jegyzeteket, előadásokat az elvonulás díját ( napi kétszeri étkezéssel)!

Nem tartalmazza a kötelező hospitálásokat és a vizsgadíjat, és az elvonulás helyszínére az utazást.

A babás jóga oktatóképzés ára tartalmazza a jegyzeteket, előadásokat.

Vizsgadíj: (egyszeri) 10.000 Ft

Ösztöndíj Program:

A jelenlegi helyzetre való tekintettel igénybe vehetőek 3  fő részére jelentős kedvezmények:

Ha úgy érzed, hogy szükséged van erre a képzésre, de anyagi helyzeted nem engedi ezt most meg, akkor pályázhatsz a 20% -és 30%- os kedvezményre is!

Pályázó lehet minden természetes személy, aki szeretné jobban megismerni a várandósság időszakát a jóga szemléletén keresztül, és ha úgy alakul, szívesen tanítana is.

A maximum 1 oldal terjedelmű motivációs levelet, kérlek, erre a címre küld el! : youliayoga@gmail.com "ösztöndíj" tárggyal!

Részletfizetési lehetőség:
Első részlet legkésőbb oktober 15-ig, 60.000.- Ft.
Második részlet november15-ig. 

Harmadik részlet januar 15-ig. 

Több részlet is megoldható, ha szükségét érzed, kérlek ezzel kapcsolatban ír vagy hívj nyugodt szívvel!

Vizsgák: 

Írásbeli vizsga: februar,marcius soran, megbeszélés szerint. 

Gyakorlati vizsga: amely egy kismama jóga tartását foglalja magába szintén megbeszélés szerint, előre egyeztetett időpontban a tavasz folyamán. 

Esszé leadás: 3-6 oldal terjedelmű írás a képzés során érintett valamely témáról, amely megérintett. 

Sikeres vizsga esetén a Yoga Alliance által elismert oklevelet kapsz a kezedbe

Nemzetközi diploma igénylése a Yoga Alliance-től külön regisztrációt követően lehetséges egyszeri 100 Euro befizetésével.

CYS-200.png

Érdeklődés ezen a telefonszámon: Halmos Júlia +36-31-782-8143

Jelentkezés: e-mailben: youliayoga@gmail.com , kérlek hogy a jelentkezési lapot is töltsd ki! 

​Várunk szeretettel! :)

Visszajelzések

Gyöngyi 

"Nekem egy régóta hiányzó darab volt a kismama jóga képzésnek a tananyaga. Valamit helyre tett bennem.
Választ kaptam sok kérdésre a várandósságot illetően, segített átlépni magamban bizonyos korlátokat, szakadtak fel olyan sebek, amikre nem is emlékeztem már.
A legjobb szívvel ajánlom minden nőnek ezt a képzést, attól függetlenül, hogy szeretne-e babát vagy sem. Ez a képzés nemcsak egy életre hasznos tudást ad, és készít fel a várandós időszakra, hanem érzékenyít is, ami legalább olyan fontos. A részletes elméleti és gyakorlati tudás mellett számomra a legfontosabb a Te aktív jelenléted volt, ami arra tanított, hogy hogyan figyeljek másokra, hogyan építsek bizalmat, és hogyan adjak pont annyi segítséget, amire a másiknak szüksége van. Úgy érzem, hogy ezek miatt egy jobb, megértőbb, gyengédebb nő lettem magammal és a többi nővel is.

Köszönöm. "

Gencsy Gyöngy

Alexa

"Elsőre nagyon féltem, hogy milyen lesz a tanfolyam és mennyire lesz értelme számomra, mennyire tudom majd befogadni a dolgokat. Fura, de a napok/hetek múlásával egyre közelebb és közelebb éreztem magam a témához és hozzátok is. Nem is reméltem, hogy ilyen információrengeteget és ennyi hasznos adatot, tanácsot fogok kapni. Ez az az oktatás, amit szerintem kötelezővé kellene tenni valamikor a tini korszakban vagy utána. Ezeket a dolgokat minden nőnek tudnia kellene és mindenkinek szüksége lenne egy ehhez hasonló támogató és befogadó női csapatra, ahol bármiről kérdezhet vagy beszélhet és ahova fordulhat, ha problémája van a kismamasággal, ahol történeteket mesélnek, amiből az ember tanulhat.
Bár kötelezővé nem lehet tenni, de mindenkinek ajánlom, akinek kérdései merülnek fel ezzel a témával kapcsolatban vagy bizonytalan."

Szabó-Németh Alexa

Alexandra

"27 éve rettegtem az állapotosság gondolatától is, ami azért is érdekes mert mindeközben mindennél jobban vártam,hogy anyuka lehessek, sőt abban is biztos voltam,hogy 3 gyermekig meg sem állunk , de lehet 4et szeretnénk. szóval nem gondoltam ,hogy ezen bárki is változtatni tudna ennyi év után ...de Neked sikerült!

Olyan érzelmi és lelki megerősítéseket kaptunk Tőled a 3 hétvége alatt , melyet minden leendő anyukának és kismama jóga oktatónak át kellene élnie!

Had osszam meg a mi boldogságunkat is ezúttal,hiszen a tanfolyam végére olyannyira felkészültem az Anyaságra,hogy már úton is van az első kisfiunk"
Kaszab Alexandra