top of page
jett2.webp

A folyamatot Halmos Júlia segíti

két gyermekes anya, kismama-, babás-, hatha- gerincjóga oktató és dúla, MBCP Mindfulness meditációs tanár, önkéntes szoptatási segítőRóla itt 

A férőhelyek száma az intimitás és meghittség érdekében limitált,  személyesen maximum 5 fő, online 6 fő. 

Ezért kérünk, hogy mindenképp jelentkezz e-mailben!


Ez a folyamat úgy lesz könnyebb, ha teljesmértékben magadra tudsz figyelni. Ezért az a kérésünk, hogy egyedül érkezz a babád/gyermeked nélkül.

Jelentkezés és érdeklődés: 
vagy youliayoga@gmail.com
vagy telefonon: 06-31-782-8143

Online alkalom tudnivalói: 

Helyszín: zoom

Időpont:

2023. november 19. vasárnap, 9:30-kb. 11:30-ig

Díja: a következő kereteken belül adományos:

4000-8000.- ft /60 perc

Szülésélményem

Feldolgozást segítő női kör
Online: 2023. november 19. vasárnap, 9:30- kb.11:30

A szülésünk meghatározó- ezt most már biztos érzed.
Hogy hogyan bántak veled, mit éltél át ezekben az órákban vagy akár napokban, mind- mind meghatározhatják a gyermekágyi időszakot, regenerálódásod a változások elfogadását, a babádhoz, párodhoz vagy akár másokhoz való kapcsolódásodat is.
Ha a szülésedben voltak olyan történések, amikről azt érzed, hogy nem úgy történtek, ahogy szeretted/elképzelted/jó lett volna Neked, ezek sajnos egészen sokáig, akár évekig is veled lehetnek rossz érzésként, nyomasztó hátsó gondolatként, hiányérzetként, csalódottságként…

Ezen az alkalmon arra hívlak, hogy a megtartó, meghitt női kör erejével különböző feladatok és meditációk segítségével oldjuk fel, és amennyire lehetséges fogadd el azt a történetet, amely a Te szülésed volt.


Ez az alkalom kísérleti jellegű, nem gyógyulást ígér; lehetőséget ad, hogy együtt, más anyákkal, de a saját lehetőségeidet és határaidat felismerve dolgozz ezzel.
Megváltoztatni nem tudjuk a múltat- de szép lassan elfogadni, igen.

bottom of page