top of page

Anyafonó elvonulás
Anyák és babák együtt

Zalaszántó, 2024. június 24-27.

329994536_937693164253667_7269059156413329786_n.jpg

Nőként elemi szükségletünk és vágyunk a kapcsolódás. Kapcsolódni más nőkkel,  "hasonszőrűekkel" és ez az érzés és működés az anyaságban is megmutatkozik. Időről időre kell, hogy más nőkkel,anyákkal is beszélni, kapcsolódni tudjunk, megerősítést, megértést adva és kapva; bizonyosságot szerezni arról, hogy nem vagyok egyedül a világomban, akár egy adott feladatot vagy az anyaság kihívásait tekintve.

Az Anyafonó online anyakör ezért jött létre és ezeknek a köröknek a működését látva és megtapasztalva álmodtam létre ezt az elvonulást! :)

Az elvonulásra érkezhetsz 1-2-3 éjszakára is, ahogy szeretnél. 

Meglátásom szerint, 1 babával könnyebb boldogulni, de ha úgy tudod megoldani, jöhet a még egy is! :)

Hasonlóan egy jól működő kommunához, egymásra és egymás gyermekeire együtt fogunk figyelni és gondoskodni.

Terveim szerint a reggeli/délelőtti babás-anyás jógát meditációkkal egészítjük ki, a napokat pedig erdei sétákkal, mesebeli réten piknikezéssel töltjük meg, fókuszálva arra, hogy a jelen pillanat az, ami a legfontosabb.

Estéinken, altatás után, ha van kedved és energiád, ténylegesen fonni- szőni fogunk: meséket, álmokat a gyermekednek és Neked, és miközben ajkaink szövik a szavakat, kezeiddel is alkothatsz: lehetőséged lesz hímezni, kötni, rajzolni akár. És természetesen az is lehet, hogy csak ülsz közöttünk, hallgatod a meséket és "csak" jelen vagy. 

Az elvonulás létszáma limitált, maximum 5 anya és 1-2 babóca/anya. :)

 

Szállásod egy régenvolt kemping területén lesz, a fő út közelében, de az erdő ölelésében, 2-4 személyes kis faházakban. A fürdőszoba, wc, és konyha külön épületben. 

A kisházakban vannak egy és kétszemélyes ágyak, fotelágy és plusz matrac is rendelkezésre áll. Alapvetően babával együttalvásra van lehetőséged, azonban könnyedén betehető hordozható kiságy, plusz matrac ( adunk), fotelágy( van). A kertben függőágyak és babzsákok is a kényelem forrását képezik a délutáni szunyókához. 

Gyermekfürdetéshez van kiskád, etetéshez etetőszék. A meleg mellé pancsolda a kertben a fák alatt, mini ugráló vár az esti hancúrozásra és fárasztásra egy relative nagy trambulin, amin akár együtt ugrálhatsz a gyerkőccel. :)

Macskáink ember és gyermekbarátok, imádnivalóak , de a sokaságot alapvetően kerülik, nem fognak zavarni. A kisházakba nincs bejárásuk, tehát az esetleges macskaallergiától sem kell tartanod. :)

Időpont.: 2024. június 24-27., hétfő délutántól csütörtök délutánig

Helyszín: Zalaszántó, falu vég ( A Buddhista Békesztúpától 2 kilométerre)

Az elvonulás díja, attól függően, hogy hány napra érkezel és most mit enged meg a pénztárcád különböző módokon alakul, adományos alapon: 

 2nap/1 éjszaka: 20.000.- - 35.000.- ft/anya-baba

3nap/2 éjszaka: 45.000.- - 65.000.- ft/ anya-baba

4nap/3 éjszaka: 70.000.-- 85.000.-ft/ anya-baba

A tábor díja tartalmazza a szállást, főétkezéseket (hétfő vacsi, kedd reggeli-ebéd- vacsi, szerda reggeli-ebéd-vacsi, csütörtök reggeli- ebéd), jóga órákat, meditációt, egyéb foglalkozást. 

Nem tartalmazza az utazás költségét, azonban e-mailben összekötlek a többiekkel, hogy költség kímélő módon jussatok ide és vissza is. :)

Az összeg egészét vagy egy részét fizetheted OTP Szép kártyával is! 

Helyedet biztosítani 15.000.-ft foglaló befizetésével tudod. A foglaló visszamondás esetén június 15-ig visszajár, június 16-tól nem kerül visszatérítésre.

Szeretettel várlak Benneteket! :)

Julcsi

bottom of page