top of page

Mindfulness szülés után
4 alkalmas meditációs tanfolyam anyáknak

Drága friss Édesanya,

Tudom, hogy a szülés utáni időszak olykor kihívásokkal teli, kifejezetten nehéz és bizony kétségbeejtő is lehet. 
Rengeteg, sokszor egymásnak ellentmondó érzés áraszt el egyik pillanatról másikra és ez lehet ijjesztő és nyugtalanító is.
A szülés után számos hormon ürül ki, és helyükre újak termelődnek, elősegítve a babádhoz a kötődést, a szoptatás sikerességét, hogy a test-bölcső, a méhed szépen, a maga ritmusában húzódjon vissza. Ezeknek a hormonoknak a hatását érzed, ezek, amelyek kibillenthetnek egyensúlyodból.

Erre a tanfolyamra azért várlak, hogy akár a kora gyermekágy időszakát is könnyebben éld meg, hogy a hormonjaid táncában zsibongó lelked is meglelje nyugalmát. Anyává válni nem könnyű! Természetesen a gyermekágyas időszak után is részt vehetsz.
És ér segítséget kérni és támaszt keresni- akár ilyen módon is, a meditáció segítségével más anyákkal együtt. Nem kell egyedül, egymagadban megoldanod mindent! 


A tanfolyam alkalmain megtanulhatsz olyan technikákat, amivel saját magad megnyugtatásán keresztül a babádat is megnyugtathatod vagy a "reménytelen" helyzeteket megtanulhatod könnyebben kezelni, átvészelni. A nyugalom, a kezelt stressz az egész szervezetedre jótékonyan fog hatni- segíti a tejtermelődést, a mélyebb alvást, és így a megfáradt  idegrendszer regenerálódását.

A tanfolyam során négyszer találkozunk, kedd délelőtt, amikor talán a babád is alszik . És ha úgy érzed jobbnak, vagy úgy alakul, hogy nem alszik vagy nincs akire a picit rábízd, természetesen a babáddal együtt veszel részt - bármikor ehetsz, ihatsz, szoptathatsz közben.

A tanfolyamon akár már a szülés utáni első-második is héttől is résztvehetsz, ha úgy érzed. És akkor is csatlakozhatsz, ha a babád már nagyobbacska, féléves is elmúlt. 

Az alkalmakat Halmos Júlia vezeti, ket gyeremekes anya, dúla, MBCP Mindfulness Meditációs tanár, kismama-, babás-, és hatha jóga oktató, önkéntes szoptatási segítő, bábatanonc tartja.

A tanfolyam online Zoom alkalmazáson keresztül lesz megtartva. 

Időpont: 2024. február 13-tól, keddenként 11:00-12:00-ig 
Díja: 14.000.- ft/fő
(Minimum létszám 2, maximum 7fő )

Próbálj ki egy meditációt! 
Anya lettem _légzés meditáció Artist Name
00:00 / 11:16
bottom of page