Ha nem szeretnél kártyával fizetni, az órák díját a kövekező módokon tudod rendezni:

Normál banki átutalással vagy Revolut alkalmazás használatával.

Banki Átutalás

Halmos Júlia

MagnetBank 16200106-11649025

Megjegyzésbe/közleménybe kérlek írd be a neved, ha nem saját számláról utalsz, és az 1 alkalmas jegy esetén azt is, hogy melyik órára jelentkezel(pl.: hétfő9)! 

Revolut

Revolut elektronikus fizetéssel: a +36-31-782-8143-as számmal azonosítva, 1 alkalmas jegy esetén azt is, hogy melyik órára jelentkezel(pl.: hétfő9)! 

Milyen egy online jóga óra?

Online óráinkon élőben vehetsz részt otthonodból, vagy bárhonnan, ahol van erre alkalmas kis tér. Regisztráció és fizetés után e-mail-ben küldök egy ZOOM kódot számodra. Ennek segítségével a kiválasztott óra indulásakor tudsz részt venni az órán.

A ZOOM rendszer lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt. Ez azt jelenti, hogy nem csak élőben adom le az órát és Te látsz engem, hanem lehetőseged van kamerával és hanggal is jelen lenni. Ezáltal láthatóvá és hallhatóvá válsz az oktató és a többi jelenlévő számára. Mintha egy 'normál', stúdiós órán lennél. :)

Az, hogy szeretnél-e látszódni vagy hallatszódni, kizárólag a Te döntésed. Számomra bármely lehetőség elfogadott, de ha én is láthatlak, könnyebb instruálnom téged, és felhívnom a figyelmed az esetleges pontosításokra.

Fontos számomra, hogy mindenkire tudjak figyelni az órákon, így a maximális online létszám 8fő! 

Hogyan tudsz csatlakozni? 
  1. Az általad választott órara jelentkezés után automatikusan kapni fogsz egy e-mailt. (ha nem kapsz emailt, kérlek nézd meg a SPAM fiókodat is)

  2. Ebben az e-mailben lesz a Zoom kódszám. Erre kattintva tudsz csatlakozni az órához.

  3. A legelső alkalommal szükséged lesz a ZOOM applikáció letöltésére amennyiben telefont vagy tabletet használsz. Laptop vagy pc estén nem szükséges.

  4. Kérlek, ha teheted, csatlakozz az óra kezdő időpontja előtt 5 perccel, hogy legyen időd a szükséges beállításokra!

  5. A technikai megbeszélés után, már kezdhetünk is! :)

Mi szükséges egy online órához?

A mgefelelő teschnikai eszköz ( telefon,tablet, laptop) és megfelelő sebességű internet kapcsolat mellett szükséged lesz:

  • Jógamatracra vagy polifoamra

  • Egy vagy két takaróra

  • Esetleg törölközőre és vízre.