top of page

Jóga és Pesto

​Időpont: 2023. április 28-30. 

Helyszín: Zalaszántó, falu vég ( A Buddhista Békesztúpától 2 kilométerre)

A tábort vezeti: Halmos Júlia, hatha-, kismama-, babás-, gerincjóga oktató és dúla, 7 éve oktatóképzés vezető, MBCP Mindfulness meditációs tanár

Díja: 2023. március 15-ig 45.000.-ft

        március 16-tól 55.000.- ft.

 

Helyedet biztosítani a teljes összeg vagy 10.000.-ft foglaló befizetésével tudod!
Lemondás esetén április 10-ig a teljes összeg, április 1-től az összeg fele jár vissza.

A tábor díja tartalmazza a szállást, a jóga órákat, meditációkat és a fő étkezéseket
( péntek vacsi, szombat reggeli-ebéd-vacsi, vasárnap- reggeli- ebéd)  és az együtt készített 1-2 üveg pesto díját is. 

Az utazás szervezése végett összekötlek majd a többiekkel, hogy költség kímélő módon jussatok ide és vissza is.

 

Jelentkezés: youliayoga@gmail.com

Szeretettel várlak! :)

 Tavaszi elvonulás a zöldek és a medvehagyma nyomában :)

2023. április 28-30.

Oh, április! Te rügyező, boldog fákkal teli, napsugárban fürdőző, virágillatal bódító régóta várt hónap! Hát itt vagy újra! 

Tölts el egy pár napot a természet közelében és hangolódj a tavaszra! Bóklássz az erdőben, töltődj az éledő, újjászülető világban! 

A tábort a tavaly tavaszi ámulat hívta létre: 

A házunk melletti erdő közepén találtam egy medvehagyma ligetet, melynek harsogó zöldje, átható illata, mesebeli szépsége azonnal magával ragadott. És persze jó pár üveg pesto és pogácsa lett a szerelembe esés eredménye! :)

E szerelmes  állapotban álmodtam meg a tábor fő szálát, a jóga mellett a medvehagyma pesto készítést. :) Terveim szerint a medvehagyma pesto különböző változatait készítsük majd el együtt.

És ha már miden más is zöldell, akkor kóstoljuk is őket: a kertből  szedett, elsőként jelentkező tyúkhurt és a mindig hasznos kövér porcsint is megkóstolhatod saláta formájában és együtt fogjuk megfőzni  (a tavasszal kifejezetten ajánlott) tisztító hatású, ásványi anyagokkal teli csalánfőzelékünket is! :)

A medvehegymát és csalánt együtt fogjuk megszerezni az erdőből és Sztúpa felé vezető úton, ezért kirándulásra alkalmas ruhát mindenképp hozz magaddal! :)

Szállásod egy régenvolt kemping területén lesz, a fő út közelében, de az erdő ölelésében, fűthető, 3-4 személyes kis faházakban. A fürdőszoba, wc, és konyha külön épületben. 

Mivel az időjárás áprilisban még hektikus, ezért a létszám limitált, maximum 7 fő tud rész venni- ennyien fértek el kényelmesen a házikókban.  

Felhívom a figyelmed arra, hogy ez már zöldellő Zala megye, erdőszéle; tavasz lesz, tehát a természet éledni fog,: bizonyosan fogsz találkozni a leggondosabb és alaposabb takarításunk ellenére is bogárkákkal, rovarokkal mind a szálláson, mind a konyhában és akár a fürdőhelyiségekben is. A kert pedig az övék, mi csak hálás "bérlők" és együttélők vagyunk.

Kérlek, hogy ennek tudatában jelentkezz . :) 

bottom of page