top of page
original_b9a65415-ff0a-4684-aa4b-1b4ba0093800_20210325_163304.jpg
  • Instagram
Jelenleg nincs semmi foglalható. Gyere vissza később.
Tasnádi Sára

Hatha - és kismama jóga oktató, gyógypedagógus, kutyás terapeuta

Világ életemben aktívan űztem különböző csapatsportokat, így a nagyjából 7 évvel ezelőtt megismert jóga egy teljesen új szemléletet tudott hozni egy már meglévő sportolói létformába.

 

Határtalanul élvezem, hogy ebben a műfajban az ember önmagáért felel, a saját többszintű fejlődésért. Nem külső tényezőkkel küzdünk, hanem önmagunkra, befelé figyelünk.

 

Alapvetően elhivatott gyógypedagógus szakemberként nélkülözhetetlennek tartom a differenciálást, az egyéni energiákat, az önmagunkhoz mért fejlődést, az apró lépéseket, valamint a kitartást. Nem utolsó sorban pedig az elfogadást, a szülő - gyermek kapcsolat minőségét. A jóga mindezek gyakorlásához, mélyítéséhez kitűnő terep.

 

Hiszem, hogy képességünk és feladatunk a folyamatos önreflektív fejlődés és hogy a felelős szülői léthez, a gyermekeink számára biztonságos, értő, támogató, őszinte környezet megteremtéséhez önmagunk megismerésén keresztül vezet az út. Szeretnék minél több édesanyát támogatni ezen ösvény megtalálásában.

 

Kifejezett örömömre szolgál, ha immár oktatóként a kismamákat is segíthetem abban, hogy a jóga egészében hordozott megannyi pozitív hatás által közelebb kerülhessenek önmagukhoz és már magzati korban megélhessék a gyermekükkel való testi, lelki kapcsolódást. 

A jóga szerencsére nem szolgál semmit helyettesíteni az életemben, csupán kiegészíti azt, teljesebbé téve, bővítve azokat a területeket, amikkel eljuthatok másokhoz, segítve őket, adva valami jót, valami töltekezőt.

 

A segítségnyújtás, a jobbítás, a fejlődéshez való hozzájárulás mélyről jövő, elemi késztetés bennem. Talán éppen ezért tud a gyógypedagógia is ilyen erővel mozgatni állandó kihívások elé állítva saját magam, gyarapítva a szakmai tudásom és a szülők támaszaként is része lenni különleges gyerekek mindennapjainak. Gyógypedagógusként már a szakma számos területére nyerhettem betekintést, így a tanulási képességek vizsgálatától kezdve, a gyermekvédelem területein át, a magatartászavaros, ADHD-s vagy autisztikus gyerekek viselkedésterápiájában, önismereti kamasz -, vagy egymás támogatását, megoldások keresését célzó szülőcsoportok tartásában is szert tehettem kellő tapasztalatra.

 

A még holisztikusabb megközelítés érdekében 2022. szeptemberétől humanisztikus asztrológusnak tanulok, hogy hamarosan a születési ábra hozzáértő elemzésével segíthessem nyitott szellemű, önismereti utazáshoz kellően bátor embertársaimat belső mozgatóik megértésében, elfogadásában és egy erőforrásosabb, magabiztosabb, félelmektől mentes élet elérésében.

Amennyiben szívesen jógáznál velem csak Rád, a Te igényeidre és szintedre szabott magánórán, esetleg gyermekeddel, neveléssel kapcsolatban, Anyaként élsz meg bizonytalanságot, keress bátran az alábbi elérhetőségek valamelyikén: tasnadisara@gmail.com vagy +3630 213 0642

bottom of page