Stresszoldó tanfolyam kismamáknak

5 alkalmas online tanfolyam
+ 1 alkalom ajándék kismama jóga órával

Szeretettel hívlak meg ebbe a női körbe, hogy ez alatt a 5 hét alatt a meditáció és a légzés segítségével kerülj közelebb önmgadhoz és kapcsolódj testedben növő magzatodhoz!

 

Mind a várandósság, mind az anyává válás folyamata hosszú és összetett, olykor kellemetlen, és érthetetlen gondolatokkal.

A hasadban fejlődő babád gondolata endorfint és oxitocint termel, és a testedben lejátszodó hormonális változások segítenek fenntartani a rajongást, az örömöt, ezért is egy eufórikus, és "rózsaszín" vagy "más" állapot a várandósság.

Ugyanakkor az anyasággal, a szülés utáni biztosan bekövetkező változásokkal kapcsolatos gondolatok jogosan okozhatnak benned kérdőjeleket, félelmeket.

A "Na, de mi lesz ezután?" nem csak az elég jó anya vagyok-e kérdés köre, hanem az is, hogy Én Velem, mi lesz ezután? Mi lesz az identitásommal? A barátaimmal? A szabadságommal?! Mi lesz a testemmel?

A ki nem mondott, vagy el nem fogadott ilyen gondolatok, vagy félelmek az egyyébként is a hormonális bombázásnak köszönhető hangulat ingadozásokat még inkább meglendítheti és nyugtalan, feszültséget, kellemetlen testi érzeteket is okozhatnak.

A tanfolyam során célom az, hogy akár a szüléssel, akár az anyasággal kapcsolatos kérdéseidet megválaszolva, a meditáció és a légzés természetes erejét megmutatva tudjak Neked segíteni. Pontosabban megtanuld, hogyan segíts magadnak! 

Az eseményre a várandósságod bármelyik szakaszában jelentkezhetsz, és akkor is csatlakozhatsz, ha még csak felkészülésben vagy erre az időszakra.

​Időpont: 2021. szeptember 6-tól, hétfőnként 5 héten át 18:00tól kb. 19:30-ig.

Helyszín: ONLINE, a Nappalid vagy szobád 

​Díja: 10.000.- ft

A tanfolyamot Halmos Júlia vezeti.