top of page
Rita_színes_web_089.jpg

Meditáció és stresszoldás  kismamáknak

5 alkalmas online tanfolyam
+ 1 alkalom ajándék kismama jóga órával

Szeretettel hívlak meg ebbe a női körbe, hogy ez alatt a 5 hét alatt a meditáció, a légzésfigyelés és jókedvű beszélgetések segítségével kerülj közelebb önmgadhoz és kapcsolódj testedben növekvő babádhoz!

 

Mind a várandósság, mind az anyává válás folyamata hosszú és összetett, olykor kellemetlen, és érthetetlen gondolatokkal.

A hasadban fejlődő babád gondolata endorfint és oxitocint termel, és a testedben lejátszodó hormonális változások segítenek fenntartani a rajongást, az örömöt, ezért is egy eufórikus, és "rózsaszín" vagy "más" állapot a várandósság.

Ugyanakkor az anyasággal, a szülés utáni biztosan bekövetkező változásokkal kapcsolatos gondolatok jogosan okozhatnak benned kérdőjeleket, félelmeket.

Elég jó anya vagyok/leszek-e? Jól csinálom-e? Elég vizsgálatra járok? Nem túl sok a vizsgálat? Hogyan csináljam? 

 Velem, mi lesz ezután? Mi lesz a testemmel?

A ki nem mondott, vagy el nem fogadott ilyen gondolatok, vagy félelmek az egyébként is a hormonális bombázásnak köszönhető hangulat ingadozásokat még inkább meglendítheti és nyugtalan, feszültséget, kellemetlen testi érzeteket is okozhatnak.

A tanfolyam során célom az, hogy akár a szüléssel, akár az anyasággal kapcsolatos kérdéseidet megválaszolva, a meditáció és a légzés természetes erejét megmutatva tudjak Neked segíteni. Pontosabban megtanuld, hogyan segíts magadnak! 

A tanfolyam felépítése: Minden alkalommal lesz egy adott téma, amiről beszélgetünk, és előtte és utána is rövidebb- hosszabb meditációkkal gyakorlunk.

 

Az alkalmakon akár fekvő testhelyzetben is részt vehetsz, előzets meditációs gyakorlat nem szükséges!

A meditáció vallási meggyőződéstől független, nem fogok semmit rád erőltetni. Egy technikát mutatok, amelyet az élet bármely területén tudsz majd hasznosítani.  

Az eseményre a várandósságod bármelyik szakaszában jelentkezhetsz, és akkor is csatlakozhatsz, ha még csak felkészülésben vagy erre az időszakra.

​Időpont:

2023. január 27. 10:00-tól kb. 11:30-ig.

Helyszín: ONLINE, a nappalid vagy szobád 

​Díja: 13.500.- ft

A tanfolyamok további indulási ideje előreláthatólag: szeptember.

A tanfolyamot Halmos Júlia vezeti, két gyermekes anya, MBCP Mindfulness Meditációs tanár, dúla, kismama- és babás jóga oktató, hatha- és gerincjóga oktató, Önkéntes Szoptatási Segítő.

Kapcsolódás a Babához ❤️Júlia
00:00 / 02:51
Hallgass meg egy meditációt!
Visszajelzés:

"A tanfolyam megnyugvást adott, hogy mindennek van validitása, amit érzek. A kapcsolódás lehetőségét adta: mind a babámhoz, mind további leendő anyatársaimhoz. Segített lecsillapítani a gondolatokat és megfogalmazni, hogy mire van szüksége a babámnak és nekem. Minden alkalommal úgy éreztem, egy biztonságos kör részese vagyunk, ahol - ha virtuálisan is, de - fogjuk egymás kezét, pihenünk, töltődünk, hangolódunk, tisztulunk. A tanfolyamnak úgy gondolom, óriási szerepe volt abban, hogy hatalmas nyugalommal és minden félelem nélkül indultunk a kórházba, amikor eljött az idő :) "