Jógatábor Palócországban!

Jógázz, kertészkedj és fedezd fel a Paradicsomot!:)

Nógrád megye szívébe invitálunk egy négy napos jógás kalandra!
Noha Terény ökoszálláshely fog minket vendégül látni és felfedezhetjük a Magosvölgy Ökológiai Gazdaság kertjeit, ahol akár részt is vehetünk a kerti munkálatokban.


Ha régóta foglalkoztat az önellátás, ez egy remek lehetőség, hogy beleláss a ’hogyanok’-ba vagy inspirációt gyűjts az erkély-kertészkedéshez / közösségi kertedhez / stb.
Ugyanakkor lehetőséged lesz megismerni a palóc vidék ékszerdobozaként emlegetett Terény csodás természeti környezetét és olyan szuper kezdeményezéseket, mint például a Paradicsom Kocsma, melynek célja, hogy a kocsma fogalmát eredeti tartalommal töltse meg és valódi közösségi teret hozzon létre, mely Téged is szeretettel vár!

Mindemellett természetesen megtöltjük napjainkat jógával is:)
A reggelt energetizáló, frissítő gyakorlással indítjuk majd, ismerkedhetsz/mélyítheted a tudásod a napüdvözletek különböző variációiról és azon túl.
Este pedig léleksimogató, nyugtató gyakorlásokat tervezünk, ahol fókuszban a stresszoldás és a resztoratív ászanák lesznek.
Illetve terítékre kerülnek majd különféle légzéstechnikák és meditációs gyakorlatok is.
Ezen kívül nagy fókuszt kap majd az a kérdés, hogyan lehet a mindennapokba – szinte észrevétlenül – ’becsempészni’ a jógát és a tudatosságot, így foglalkozunk majd azzal, hogy mit és hogyan érdemes gyakorolnod, ha éppen 5-15-35-65 perced van erre. Továbbá hogyan jelenhet meg a tudatosság az étkezés során vagy kertészkedés közben vagy éppen az erdőben sétálva.

A tábort vezetik: 

Halmos Julcsi
Simoncsik Judit

Helyszín: Noha Terény
Kezdés: 2021. szeptember 9. (csütörtök) 16:00
(opcionálisan pénteken / szeptember 10én is be lehet csatlakozni / ha szeretnél ezzel élni, kérjük írj nekünk a palocjoga@gmail.com e-mail címre)

Zárás: 2021. szeptember 12. (vasárnap) 14:00)

Ellátás: napi háromszori vegetariánus étkezés (allergiát, érzékenységet jelezzétek bátran a jelentkezés során

Ár: 66 000 Ft / Koránkelő (2021. augusztus 15-ig történő jelentkezés esetén): 60 000 Ft
(OTP SZÉP-kártyával is tudod rendezni a tábor költségeit)

Jelentkezés: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeyQSKGyZ2.../viewform...

Kérdés, további info: palocjoga@gmail.com

Szeretettel várunk!