top of page

Hatha jóga oktatóképzés

Képzés Hossza

2021, Szeptember 25 - 2022, Feb 22

Képzés Ára

285000

Hatha jóga oktatóképzés

Oktató

Halmos Júlia

A képzést Halmos Júlia vezeti, két gyermekes anya, dúla, kismama-, babás-gerinc- és hatha jóga oktató

A Képzésről:

A tanfolyam betekintést ad a jóga csodás, és gazdag világába.
A védikus írások és az újkori mesterek, tanítók könyvein keresztül ismerkedünk a jóga filozófiával -, és így önmagunkkal.
Az ászanák helyes kivitelezésén túl, megtanulod az igazításukat, azt hogy mire kell figyelni egy-egy testtartásnál - milyen sérülés, ill. veszély van benne, hogyan könnyítsd egy gyakorlónak, ha kell, és hogyan nehezítsd, ha arra van szükség.
Beszélünk az ayurvéda szerinti testtípusokról, és mantrák, mudrák erejéről. Vendégelőadók segítségével mélyedünk el a tanítás varázsában, így téve színesebbé az évet, gazdagítva a rálátást arra, hogy a tanítás mennyire lehet összetett és egyszerre katartikus is egyaránt!

A képzéssel olyan útra lépsz, melynek során közelebb kerülsz magadhoz, jobban megértheted magad, másokat, a miérteket, és az út végén megélheted azt a csodát, azt a fényt, ami Te magad vagy.

​A legtöbb tapasztalat a tanítás révén szerezhető, épp ezért a tanfolyam gyakorlatorientált, hogy minél hamarabb érezd jól magad óraadó tanárként. Pozitív következménye jótékony lelki és testi átalakuláshoz vezet egyaránt! :)

Ha nem vagy abban biztos, hogy szeretnél majd tanítani, de érdekel ez az út, ez a képzés, a témák, a csoportmunka, akkor is jelentkezz nyugodtan! :) Ha nem szeretnél majd végül tanítani, nem kell vizsgáznod.

bottom of page