top of page
1679560134287_edited.jpg

Időpont: 2023. július 13-16., csütörtök délutántól vasárnap délutánig

Helyszín: Zalaszántó, falu vég ( A Buddhista Békesztúpától 2 kilométerre)

Az elvonulás díja: "szuper earlybird" ár április 30-ig 55.000.- ft (szuper earlybird ár esetén a teljes összeget szükséges befizetni) 

május 1-től 65.000.- ft

július 1-től 75.000.-ft

Helyedet biztosítani 20.000.- ft foglaló befizetésével tudod.  

A maradék összeget legkésőbb június 30-ig szükséges befizetni. 

Lemondás esetén a foglaló összege nem jár vissza! 

​Az összeg egészét vagy egy részét fizetheted OTP Szép kártyával is! 

Jelentkezz barátnőddel, édes/mostohaanyáddal, lányoddal, húgoddal vagy nővéreddel párban és fejenként 10% kedvezményben részesültök! :) 

Jelentkezés: Üzenetben itt a honlapon vagy e-mailben: youliayoga@gmail.com 

A tábor díja tartalmazza a szállást, főétkezéseket (csütörtök vacsi, péntek reggeli-ebéd- vacsi, szombat reggeli-ebéd-vacsi, vasárnap- reggeli- ebéd), jóga órákat, meditációt és a művészetterápás foglalkozást is.

Nem tartalmazza az utazás költségét, azonban e-mailben összekötlek a többiekkel, hogy költség kímélő módon jussatok ide és vissza is. :)

Szállásod egy régenvolt kemping területén lesz, a fő út közelében, de az erdő ölelésében, 2-4 személyes kis faházakban. A fürdőszoba, wc, és konyha külön épületben. 

Hogy a figyelem és kikapcsolódás teljes legyen a létszám limitált, maximum 9 fő tud részt venni.

Intuíció- a női erő

Női jóga és művészetterápiás elvonulás 

2023. július 13-16-ig Zalaszántón

" Az intuíció a női psziché kincse. Jövőbelátó eszköz, olyan, mint a kristálygömb, amelyen át rejtélyes belső látásunkkal nézhetünk. "

Clarissa Pinkola Estés- Farkasokkal futó asszonyok

Elvonulásunk nem titkolt célja, hogy a jóga, a meditáció és a művészetterápia csodás eszközeivel találj vissza a gyermekként oly egyértelműen hallható benső hanghoz, a minden nőben vibráló intuícióhoz. 

A városi létforma, a felgyorsult életmód, a természettől elszakadás, a napok, amikor nem érintünk esőt vagy földet, növényt vagy állatot, nem kapcsolódunk az elemi erőkhöz a dualitás, szétszakítottság érzését és középpontunktól eltávolodást húzza-vonja maga után. Azonban, ha tápláljuk énünket, intuíciónkat az élővel, az elemivel, akkor újra tudunk kapcsolódni és meglelhetjük alapállapotainkban az elégedettséget és teljességet. 

Ősbizalom; mit jelent számodra ez a szó? Érzed-e és éled-e? Sérült-e és érzed-e a hiányát? 
Mennyire engeded vezetni magad az intuíciód által? Egyáltalán, hallod-e és honnan kaptad az intuíciód fonalát?

 

Napjainkat hajnali erdőfürdővel, átmozgatással és meditációval kezdjük, napközben az alkotásban merülünk el, és a csendespihenőt követően az erdő vagy a rét zöldellő és áramló ölében jógázunk a nap megkoronázásaként.  

Az elvonulásod vezetői

Jóga és meditáció: Halmos Júlia, hatha-, és kismama-, babás jóga oktató, jógaoktató képzés vezető, dúla, MBCP Mindfulness meditációs tanár, bábatanonc, önkéntes szoptatási segítő 

Művészetterápia: Fehér Orsolya, okleveles művészetterápiás foglalkoztató, képzett Tarot olvasó

Felhívom a figyelmed arra, hogy ez már zöldellő Zala megye, erdőszéle; nyár lesz, tehát a természet javában élni fog: bizonyosan fogsz találkozni a leggondosabb és alaposabb takarításunk ellenére is bogárkákkal, rovarokkal mind a szálláson, mind a konyhában és akár a fürdőhelyiségekben is. A kert pedig az övék, mi csak hálás "bérlők" és együttélők vagyunk.

Kérlek, hogy ennek tudatában jelentkezz ! :) 

bottom of page