top of page
GKriszti_edited.jpg

Gulyás Krisztina

LoveYourBelly és kismama jóga oktató, szellemgyógyász

Gulyás Kriszti vagyok, anya, akrobatikus rock’n’roll edző, LoveYourBelly és kismama jóga oktató, szellemgyógyász.

Gyerekkorom óta az életem szerves részét teszi ki a tánc és a mozgás. 19 évesen kezdtem gyerekeket tanítani akrobatikus rockyra és Fashion Dance-re.

Kislányom születése után 9 hónappal szétnyílt hasizom diganózisával műtétre kellett volna mennem a korrekcióhoz, amit biztosan tudtam, hogy nem választok 6 térdműtét és egy császármetszés után. Alternatív megoldások irányába kezdtem kutatni, így találkoztam a LoveYourBelly módszerrel. Bő fél év alatt sikerült olyan állapotba tornáznom a hasam, hogy minden kellemetlen tünetem megszűnt, izmos, lapos hasam lett. Ezen a ponton döntöttem el, hogy szeretnék oktatója lenni a módszernek, hogy minél több anyukának tudjak segíteni általa, 2015 óta adom át a tudást a hozzám forduló anyukáknak (alkalmanként férfiaknak és gyerekeknek is). 2018-ban kezdtem el jógázni, ami nagy szerelem lett a tánc után.

Az önismereti folyamataim hatására egyre fontosabb szerepet tölt be az életemben test-lélek-szellem harmóniája, illetve a nőiség témaköre. Ezeket ötvözve szeretném, ha már gyermekkortól kezdve tudnám kísérni a nővé válását a lányoknak, az anyává érését a kismamáknak mindhárom vonatkozásban.

Csodálatosnak tartom a Női erőt, azt a megtartó, támogató közeget, amit a nők tudnak jelenteni egymás számára, a női körök erejét. Szeretném ezeket a minőségeket, kapcsolódási lehetőségeket a mozgáson keresztül is elérhetővé tenni a lányoknak, kismamáknak, anyukáknak, Nőknek.

bottom of page