top of page
Eszter foto_crop.jpg
  • Instagram

Dr. Balogh Eszter

Baba- és gyermekhordozási tanácsadó, BLW és mosható pelenka tanácsadó, kismama-, babás és gyerekjóga oktató, munkajogász és pszichológus jelölt

Még jóval anyává válásom előtt tudtam, hogy ha majd egyszer babám lesz, hordozni szeretném. Annyit hallottam és olvastam a hordozás jótékony testi-lelki hatásairól, hogy tudtam, ezt szeretném én is a gyerekeimnek és magamnak. 2018-ban megszületett az első kisfiam, akinél olyannyira a hordozásra készültünk a férjemmel, hogy dilemmáztunk egyáltalán legyen-e babakocsink vagy csak hordozókendő. Végül rokonoktól lett babakocsi is (amit a kendők és hurcik mellett használunk is), ám a hordozás olyan mélyen megérintett, hogy a kisfiam féléves korában eldöntöttem, hogy el szeretném végezni a tanácsadó képzést, hogy másoknak segíthessek a babájuk hordozásában.

 

2019. őszén elkezdtem a Beli Buba Babahordozó Iskolánál a hordozási tanácsadó képzést és azóta is terjesztem a hordozás jó hírét, szeretném ha minél több család, szülő és gyerek megtapasztalhatná a hordozás csodáját. A hordozás mellett munkajogász vagyok (szakterületem a kismamák, szülők jogai, munkába való visszatérés, munkaviszony megszüntetés, stb.), illetve BLW (baby lead weaning – igény szerinti hozzátáplálás) és mosható pelenka tanácsadó is. Második kisfiam születését követően lettem dúla, kismama- babás és gyerekjóga oktató, és most tanulok női jóga oktatónak és várjuk 3. babánk születését. :-)

Jelenleg nincs semmi foglalható. Gyere vissza később.
bottom of page